Koplampen polijsten

Doffe koplampen weer helder bij Klink Car Cleaning

De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen Koplamp voor worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit.

De oplossing

Tot voor kort was vervanging het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro’s per koplamp. Toen verschenen er producten op de markt waarmee de koplampen kunnen worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje worden voorzien. Klink Car Cleaning werkt met de modernste produkten en biedt daarom het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen, Dit unieke proces verwijdert de geoxideerde laag, polijst de koplamp

De herstelde koplamp is weer helder en werkt als nieuw, zowel voor wat betreft uiterlijk als prestaties

Auto niet door de APK keuring door doffe koplampen

Steeds vaker worden auto’s afgekeurd bij een APK keuring op doffe koplampen. Klink Car Cleaning helpt de auto direct door de APK keuring heen!

Gemakkelijke en snelle reparatie bij Klink Car Cleaning

Koplampvervanging kan bij moderne auto’s het demonteren van frontdelen met zich meebrengen, met de bijbehorende lange werkduur en hoge arbeidskosten. De werkwijze van Klink is snel en effectief. Demontage is niet nodig!

Kosten

Klink Car Cleaning rekent slechts € 72,60 voor de restauratie van 2 koplampen! De koplampen kunnen weer een lange tijd mee na onze behandeling.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Voor behandeling

Na behandeling