Particulieren

Uw auto als nieuw

Klink Car Cleaning verzorgt al jaren de reconditionering van particuliere auto’s. Wij hebben niet alleen vaste klanten uit Voorschoten, maar ook helpen wij klanten uit dorpen en steden uit de regio. Want hoe fijn is het om één of meerdere keren per jaar uw auto weer als nieuw voor de deur te hebben staan? Wij maken uw auto ‘showroom-klaar’. Niet alleen is het natuurlijk erg goed voor het onderhoud van uw auto, maar ook is het altijd weer genieten van een auto die er van binnen èn van buiten weer helemaal als nieuw uitziet. Rijdt u gerust eens langs bij ons filiaal in Voorschoten om de mogelijkheden te bespreken.

Interieurbehandeling

In auto’s kunnen zich na verloop van tijd nare luchtjes gaan ophouden. Denk aan sigaren- of sigarettenlucht of zware parfumlucht. Ook huisdieren, honden in het bijzonder, kunnen soms een penetrante geur achterlaten in de auto. Klink Car Cleaning beschikt over een methode om nare luchten te laten verdwijnen en uw auto weer als nieuw te laten ruiken. Op de pagina ‘Technieken’ vertellen we meer over de technieken die we hier voor gebruiken. Ook lederen bekleding kunnen wij intensief behandelen met verschillende middelen en technieken.

Boot reiniging

Om maximaal van uw boot te kunnen genieten en ervoor te zorgen dat ook in de toekomst uw boot mooi blijft, is het noodzakelijk dat daaraan het nodige onderhoud wordt verricht. Omdat vrije tijd schaars is en kundigheid een vereiste is voor dit soort werkzaamheden, kunnen wij ons voorstellen dat u niet al het onderhoud zelf wilt doen. Wij zijn dan voor u het juiste adres.

Klassieke auto's

Klink Car Cleaning heeft zeer ruime ervaring met het onderhoud van diverse merken klassieke auto’s. alle soorten oldtimers, van MG’s tot oude Volvo’s, of bijvoorbeeld een klassieke Ford Mustang, Klink Car Cleaning heeft zeer ruime ervaring met het professioneel reconditioneren van verschillende oldtimers. Komt u gerust eens langsrijden bij ons filiaal in Voorschoten, en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.